onsdag 19 september 2007

Spel

Jag har för en gångs skull spelat, det blev vinst då Valencia vann på bortaplan. 104 kronor kan jag hämta ut. Det är bättre med en liten säker vinst ibland än med siktet på de stora pengarna, då vinner man bara om man har tur. Kan även nämna att jag har spelat på ett ishockeylag som vinnare av elitserien, gissa vilket.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hörde ett stalltips att du spelat på MoDo en liten slant tydligen 5000:- vinnare klokt gjort. Du behöver inte skämmas över det brorsan tala nu om att det e MODO

Nils-Erik sa...

I år när MODO har Timråspelare, de brukar ju låta Timrå ta och träna upp spelare för att sedan när de spelar i landslaget ta tillbaka dem kunna vinna några matcher. Tack vare Varg kommer Modo att vinna några matcher i år men det blir en 5:e plats i grundserien och Modo blir utslaget i kvarten. Men jag kan säga att jag trots att jag vet detta har spelat en slant på Modo och Timrå i final. De bevisade i fjol att de platsar i en final, det var bara synd att de möttes i kvarten. Låt oss hoppas att vi har tur med lottningen och att Wernblom får nöta bänken för Modo vinner inga matcher med gubben på isen.

Anonym sa...

Snälla Nils-Erik vilket dravel du kör med , spara dina surt förvärvade slantar till nått bättre
istället för att satsa dom på sopor

Nils-Erik sa...

Jag har inte spelat på Brynäs

Anonym sa...

Snälla du jag har fått för mej att du är en klok karl men jag verkar ha misstagit mej , i ditt tidigare inlägg så skriver du klart och tydligt att du spelat en slant på Modo och Timrå i final ,det va ju det jag menade med att du inte skulle ödsla pengar på sopor ska du säkerställa en ökning av dina satsade pengar så är Brynäs ett bra val ;-)